Ο Γκούσταβ Ένγκβαλ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» εκτός από τις πωλήσεις αναζητούν και οικονομικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα… ντύσουν το ρόστερ.

Ο 22χρονος Σουηδός φορ, ο οποίος ανήκει στην Μπρίστολ Σίτι, μίλησε για το «φλερτ» με τους «πράσινους» στην εφημερίδα της πατρίδας του «Aftonbladet»: «Είναι καλός και ελκυστικός σύλλογος. Ξέρω πολλά για τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς, ο σύλλογος φαίνεται να αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Αλλά με κολακεύει το ότι δείχνουν ενδιαφέρον για εμένα. Έχουν συμβεί όλα γρήγορα και πρέπει να το συζητήσω κι άλλο με τον μάνατζέρ μου (σ.σ.: Περ Τζόνσον). Ίσως να πρόκειται για καλό βήμα στην καριέρα μου, αλλά, παράλληλα, δεν είμαι τόσο θετικός στο να παραχωρηθώ δανεικός και πάλι» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν πρόκειται να φύγει από τον αγγλικό σύλλογο σημείωσε: «Με τον μάνατζέρ μου θα συζητήσουμε για τις επιλογές που υπάρχουν και έχω. Έχουν δείξει ενδιαφέρον διάφοροι σύλλογοι και είναι σημαντικό. Έχουμε καλή επαφή με την Μπρίστολ».

Να αναφέρουμε ότι ο Ένγκβαλ έπαιξε για τέσσερα χρόνια στην Γκέτεμπρογκ και από εκεί μετακόμισε στην Αγγλία, ενώ πλέον αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Τζουγκάρντεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης