Κανένα απολύτως σοβαρό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Βίκτορας Κλωναρίδης, όπως αποδείχθηκε από την μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό κι αντικαταστάθηκε, γεγονός που προς στιγμή προκάλεσε ανησυχία στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» που φοβήθηκαν για θλάση.

Ο παίκτης έκανε την καθιερωμένη εξέταση το βράδυ της Δευτέρας και το αποτέλεσμα έδειξε ότι δεν υπέστη θλάση, αλλά έναν μυϊκό σπασμό στον ορθό μηριαίο. Το πιθανότερο μετά την εξέλιξη αυτή είναι ότι θα προφυλαχθεί από την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Σήμερα, παρά το ρεπό που είχαν οι «πράσινοι» ο Κλωναρίδης έκανε θεραπεία με πάγο και ειδικές ασκήσεις, ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα με τους Αρκάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οριστικά συμπεράσματα, πάντως, θα εξαχθούν στην προπόνηση της Τετάρτης, οπότε και θα πάρει την οριστική του απόφαση ο Ουζουνίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης