Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Θέλτα και τόνισε ότι θα παρατάξει ένα σχήμα, στο οποίο οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν συμπαγείς.

«Αύριο θα είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να τεστάρουμε το ρόστερ. Το φτιάξαμε για τρεις διοργανώσεις και κάποιες φορές γίνεται να χάνεις παίκτες. Η στρατηγική μας θα είναι η ίδια. Όποιος παίξει αύριο είμαι σίγουρος πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό», είπε ο Στραματσόνι και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν δεν κάνω λάθος, η Θέλτα παίζει με αριστερό μπακ που παίζει με δεξί πόδι. Ο Παναθηναϊκός, αύριο, θα παίξει με την ίδια φιλοσοφία. Έχουμε ένα πρόβλημα αριστερά, το ξέρουμε. Θέλω να βάλω στο γήπεδο έμπειρους παίκτες, θέλω η ομάδα να νιώθει ασφάλεια, να είναι συμπαγής».

Για την Θέλτα ανέφερε: «Η Θέλτα είναι καλή ομάδα και ο Μπερίσο πολύ καλός προπονητής. Σεβόμαστε τη Θέλτα, αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη».

Ο Ιταλός τεχνικός κλείνοντας, είπε: «Σίγουρα, πρέπει να είμαστε όπως σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Να είμαστε συμπαγείς, αλλά πάντα επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Αυτό που με νοιάζει είναι ο Παναθηναϊκός. Είτε η Θέλτα παίξει με έναν είτε με δύο επιθετικούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης