Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία έχουν γίνει θηλιά στον λαιμό του «τριφυλλιού».

Η ΝΟVA με επιστολή που έστειλε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού της Super League αποκαλύπτει πως αναδιαμορφώνεται η σύμβαση που υπεγράφη το περασμένο καλοκαίρι, σε περίπτωση που οι «πράσινοι» είτε την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν είτε την περίοδο 2018-19 δεν καταφέρουν λόγω των προβλημάτων τους να λάβουν μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επιστολή, που παρουσιάζει το gazzetta.gr και η οποία υπογράφεται από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Nova, κ. Πάνο Παπαδόπουλο, με αποδέκτες τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος, εκφράζεται ο προβληματισμός για την κατάσταση στο «τριφύλλι».

Η συνδρομητική τηλεόραση, που έχει την ευθύνη για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, χαρακτηρίζει το ζήτημα του Παναθηναϊκού «σημαντικό και ακανθώδες», ενώ γίνεται λόγος για τα δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρουν ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει πολλά και δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα!

Μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι αν δεν συμμετάσχει μία από τις πλέον δημοφιλείς ομάδες, τότε αποδυναμώνεται και το προϊόν κι αλλάζουν οι οικονομικοί όροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης