Η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν αναλώθηκε στα εργομετρικά τεστ για τους παίκτες.

Το πρώτο γκρουπ των παικτών πέρασε από τις καθιερωμένες εξετάσεις, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι «πράσινοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εργομετρικά τεστ πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου του τριφυλλιού, Γιάννη Κωτσή σε συνεργασία με τον γυμναστή αποκατάστασης, Νίκο Πανουργιά αλλά και την εποπτεία του τεχνικού τιμ, ενώ οι ιατρικές εξετάσεις έγιναν στο νοσοκομείο «Υγεία» υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Γιάννη Λεβάκου, σε συνεργασία με το γιατρό της ομάδας, Μάνο Σάρρα.

Το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση έδωσε και ο Ροντρίγκο Μολέδο, ωστόσο, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, καθώς «κουβαλάει» έναν τραυματισμό από τα play off.

Ο Μολέδο υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη λόγω κατάγματος που είχε υποστεί στη διάρκεια του μίνι πρωταθλήματος και αποφασίστηκε να μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρείται βέβαιο ότι στο διάστημα αυτό θα συζητήσει και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο παίκτης δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο, ωστόσο, δεν είναι ακόμη ξεκαθαρισμένο εάν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Ήδη, με βάση τα δημοσιεύματα υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την Ιντερνασιονάλ και την Μπεσίκτας, αλλά δεν προχώρησε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης