Ο Αντρές Τσάβες λίγο πριν αναχωρήσει από το Μπουένος Άιρες με προορισμό την Αθήνα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, μίλησε για τη νέα προοπτική που ανοίγει στην καριέρα του.

Ο 26χρονος φορ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό μεγάλη ευκαιρία, ενώ υπογράμμισε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπόκα Τζούνιορς δεν ήταν εύκολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτή η μεταγραφή για μένα, αφού το όνειρο μου να παίξω στην Ευρώπη γίνεται πραγματικότητα. Η μεταγραφή μου σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι σημαντική για την καριέρα μου. Ήταν μια καλή πρόταση και θεώρησα ότι θα ήταν το καλύτερο για μένα να πω «ναι» στην ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε.

Αυτή τη στιγμή είμαι συναισθηματικά φορτισμένος και για αυτό ήμουν συγκινημένος όταν υπέγραφα πριν κάποια αυτόγραφα. Είχα χαρεί όταν επέστρεψα στην ομάδα που μεγάλωσα και της οποίας είμαι οπαδός, αλλά παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία από τον Παναθηναϊκό. Θεώρησα και εγώ και η ομάδα μου ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο για όλους. Είμαι ευγνώμον στον προπονητή μου. Θα έχω πάντα τη Μπόκα στην καρδιά μου», ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης