Ετοιμος να προσφέρει στον Παναθηναϊκό είναι ο Εμάνουελ Ινσούα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και δήλωσε ότι θέλει να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Παράλληλα τόνισε ότι πήρε τις καλύτερες συστάσεις από τον Βιγιαφάνες και τον Τσάβες για τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματά του μετά τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό: «Ευχαριστώ που ήρθατε να με υποδεχτείτε και ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θέλω να ενσωματωθώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έχω έρθει με μεγάλη όρεξη και θέληση. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να τελειώσουν τα διαδικαστικά και να ξεκινήσω προπονήσεις για να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την παρουσία κι άλλων Λατινοαμερικανών στο «τριφύλλι»: «Ήξερα για τους Αργεντινούς που βρίσκονται στην ομάδα, αυτό είναι κάτι όμορφο και με εμπνέει. Μίλησα με τον Τσάβες και με τον Βιγιαφάνιες και μου είπαν τα καλύτερα, ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο καλύτερος και ο σημαντικότερος σύλλογος στη χώρα. Τον Τσάβες τον ήξερα και από την Μπόκα, οπότε ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση να έρθω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Παναθηναϊκό».

Για το πότε πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος: «Έχω κάνει κάποιες προπονήσεις και προετοιμασία με την Ουντινέζε. Πιστεύω ότι μόλις τελειώσουν τα διαδικαστικά της μεταγραφής θα μπορέσω να μπω στις προπονήσεις και να είμαι έτοιμος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης