Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Ιβάνοφ, συνεχίζει την καριέρα του στη Ρωσία για λογαριασμό της Άρσεναλ Τούλα και σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Βουλγαρίας αποκάλυψε τους λόγους του διαζυγίου με τους «πράσινους».

«Αισθάνομαι καλά στον νέο μου σύλλογο και μέχρι στιγμής όλα είναι φυσιολογικά Οι προπονήσεις είναι σκληρές. Επέλεξα την Άρσεναλ Τούλα, επειδή η οικονομική προσφορά ήταν η πλέον συμφέρουσα για μένα. Επίσης, έχω εμπειρία στη Ρωσία, αφού έχω αγωνιστεί στην Αλάνια» ανέφερε αρχικά ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός για τη μεταγραφή του στη ρωσική ομάδα και στη συνέχεια μίλησε για την αποχώρησή του από το «τριφύλλι»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπαιξα σε όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού το φθινόπωρο και έχασα μόνο μερικά ματς. Στη συνέχεια είχαμε μια αλλαγή προπονητή (έφυγε ο Στραματσόνι και πήρε τη θέση του ο Ουζουνίδης) και ο νέος τεχνικός είχε ένα άλλο όραμα παιχνιδιού και συστήματος που θα χρησιμοποιούσε. Σε ένα σημείο ήμασταν πάρα πολλοί αμυντικοί στην ομάδα, ο σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και τελικά καταλήξαμε στο διαζύγιο. Πάντως, δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω στη Βουλγαρία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης