Συνεχιζόταν μέχρι και πριν από λίγο –και μάλιστα με αμείωτη ένταση- ο «βομβαρδισμός» επιθετικών μηνυμάτων από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στον προσωπικούς λογαριασμούς του Μάρκους Μπεργκ και της συζύγου του Τζόζεφιν στο Instagram.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Σουηδός φορ και η γυναίκα του να τα κατεβάσουν όλα πριν από περίπου μισή ώρα και ταυτόχρονα να απενεργοποιήσουν τη δυνατότητα που δίνει το Instagram στους followers τους να ποστάρουν σχόλια στις φωτογραφίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει το sportfm, από χθες και μέχρι πριν από λίγη ώρα δεν είχαν σταματήσει να απευθύνουν επιθετικά, αλλά και υβριστικά, μηνύματα εναντίον του Μπεργκ κατηγορώντας τον για συμπαιγνία με την Αλ Αΐν σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Κι αυτό γιατί ο Μπεργκ όχι μόνο πήγε στα Εμιράτα και συμφώνησε με τους Άραβες εν αγνοία του Τριφυλλιού, αλλά προσπαθεί –μέσω του μάνατζέρ του- να «ρίξει» οικονομικά τους «πράσινους» και να μην πάρουν τη ρήτρα των 5,1 εκατ. ευρώ ώστε να καρπωθεί η πλευρά του παίκτη σχεδόν όλο το συνολικό μπάτζετ της μεταγραφής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης