Από του… ΠΑΣ τα δόντια γλύτωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, παρόλο που ηττήθηκε μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με σκορ 0-1, κατάφερε να εξασφαλίσει το τελευταίο εισιτήριο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, χάρη στα δύο εκτός έδρας τέρματα που σημείωσε στα Ιωάννινα.

Το τέρμα που πέτυχε ο Φερφελής στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων επέτρεψε στους Γιαννιώτες να αποχαιρετήσουν τον θεσμό με ψηλά το κεφάλι, ενώ θα μπορούσαν να έχουν στείλει τους «Πράσινους» στο… καναβάτσο, εάν -ένα λεπτό αργότερα, ο Σκόνδρας ευστοχούσε σε κεφαλιά προς την εστία του  Κοτσόλη.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό, όταν ο Μιχαήλ έπιασε την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με τον Ζέκα να διώχνει στη γραμμή.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι κατέγραψαν μόνο μία κλασική ευκαιρία στο 51′, όταν ο Αμπέντ βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος έξω από την περιοχή και έκανε σουτ, αναγκάζοντας τον Βελλίδη να απομακρύνει με τα πόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: 0-1

Γκολ: Φερφελής (93′)

Κίτρινες κάρτες: Μπεργκ (57′) – Σκόνδρας (47′), Καρανίκας (71′)

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Κοτσόλης, Βέμερ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λουντ, Ζέκα, Αμπέντ (Λαγός 69′), Καλτσάς, Κλωναρίδης (Πέτριτς 69′), Μπεργκ (Μπουμάλ 80′)

Στον πάγκο έμειναν οι: Κότσαρης, Τελάντερ, Στάικος, Μέστο

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (Φερφελής 74′), Καρανίκας, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ηλιάδης (Γιάκος 52′), Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Μανιάς, Ίλιτς (Νικολιάς 60′)

Στον πάγκο έμειναν οι: Περιστερίδης, Μπέριος, Μαυρόπανος, Μασούρας

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης