Ο Τέεμου Πούκι αποτελεί τον εκλεκτό του Παναθηναϊκού για τη θέση του επιθετικού ωστόσο από τη στιγμή που η συγκεκριμένη υπόθεση έχει καθυστερήσει αρκετά οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Αντρέ Τσάβες είναι ένας από τους επιθετικούς που εξετάζει η ομάδα του Ουζουνίδη, με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Ραούλ Ριβέγιο να αναφέρει μάλιστα ότι ο παίκτης είναι κοντά στο «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αύριο θα κλείσει η μεταγραφή του Αντρές Τσάβες στην Ελλάδα. Η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν ορισμένες διαφορές ακόμα, σήμερα θα ξεκαθαρίσουν όλα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφές τόσο με την Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία ανήκει όσο και με τον ίδιο τον παίκτη, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι τελειωμένο.

Ο 26χρονος στράικερ, o oποίος έχει το παρατσούκλι «Comandante» αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς από το 2014, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπάνφιλντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την προηγούμενη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στη Σάο Πάουλο, με την οποία είχε μια πολύ καλή χρονιά με 12 γκολ σε 35 αναμετρήσεις.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μπουένος Άιρες λήγει τον Δεκέμβριο και η Μπόκα αναζητά ομάδα για να τον παραχωρήσει, με τους Αργεντινούς να τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης