Αν και δήλωσε ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα, ο Ρόμπιν Λουντ σε συνέντευξή του σε φινλανδική ιστοσελίδα δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί στο μέλλον σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό: «Έχω αναλάβει περισσότερες ευθύνες στην ομάδα, κάτι που ήθελα. Έχω παίξει ουσιαστικά σε όλα τα παιχνίδια, ωστόσο ως ομάδα πάμε πολύ καλά εντός έδρας, αλλά εκτός έδρας είναι πιο δύσκολα. Έχουν υπάρξει αλλαγές στο ρόστερ μας σε σχέση με πέρυσι, αλλά πιστεύω πως έχουμε ακόμη καλό υλικό και θα πρέπει να παίζουμε καλύτερα».

-τη συνεργασία του με τον Ουζουνίδη: «Ο κόουτς μού αρέσει. Μας έχει κάνει ”ένα” και δεν υπάρχει κανένας παίκτης πάνω από τους άλλους. Όλους τους υπολογίζει το ίδιο».

-το κλίμα που εισπράττει από τον κόσμο: «Είναι ήρεμα, αλλά πολλές φορές ο κόσμος σε σταματά στον δρόμο, ειδικά αν έχεις παίξει καλά, και σε επευφημούν. Μπορεί να δεις αντιδράσεις αν έχει χάσει η ομάδα. Ο κόσμος ζει έντονα το ποδόσφαιρο εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-το κλίμα στα ντέρμπι: «Υπάρχει μεγάλο μίσος ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και το κλίμα στα ντέρμπι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ πριν έρθω. Η ένταση χτυπά κόκκινο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ακόμη και στα παιχνίδια που προηγήθηκαν οι οπαδοί μας τραγουδούσαν πως δεν τους ένοιαζαν αυτά, αρκεί να νικούσαμε τον Ολυμπιακό».

-το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το επίπεδο του πρωταθλήματος με έχει εκπλήξει με το πόσο καλό είναι και όλες οι ομάδες είναι καλές. Φυσικά, υπάρχουν μεγάλες ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και τα εκτός έδρας ματς είναι δύσκολα για όλους. Στα εντός έδρας ματς οι μικρές ομάδες κλείνονται. Κάποια γήπεδα είναι πολύ μικρά, αλλά τα μεγάλα είναι πραγματικά πολύ όμορφα».

-το μέλλον του:
«Πάντα βάζω στόχους και όταν τους πετυχαίνω, βάζω καινούργιους. Θα ήθελα να αγωνιστώ σε ένα από τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα στο μέλλον και θα δούμε αν τα χρήματα είναι αρκετά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης