Το εγκώμιο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού έπλεξε με δηλώσεις του ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι σύντομα θα είναι απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά.
Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού:


Για τις πρώτες εντυπώσεις μετά το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό:
«Είναι πολύ καλά. Κάναμε μια καλή νίκη, παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν ήμασταν οι ίδιοι. Έπρεπε, όμως, να τα πάμε καλύτερα. Θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να βελτιωθούμε ως ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς τώρα».

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του:
«Έχω αρχίσει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με το πώς ήμουν όταν ήρθα. Σίγουρα χρειάζομαι χρόνο, είναι σημαντικό να πάω βήμα-βήμα. Κάθε μέρα νιώθω καλύτερα, οπότε πιστεύω πως σύντομα θα είμαι έτοιμος να παίξω σε ολόκληρο ματς».

Για τον αν θα είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός με τον Καμπετσή στην επίθεση: «Όχι, ίσως να είναι για αυτόν! Θα πρέπει να δουλεύει σκληρά, είναι ένας νέος παίκτης και δουλεύουμε καλά μαζί. Είμαστε συμπαίκτες, σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός, παίζουμε στην ίδια θέση. Αν τα πηγαίνει καλά, θα είναι καλό και για την ομάδα και για εμένα, διότι θα πρέπει να τα πάω καλύτερα από αυτόν για να παίζω, να κάνω περισσότερα και αυτό είναι που χρειάζεται η ομάδα. Ο ανταγωνισμός είναι σημαντικός για την ομάδα, για να ανεβαίνει το επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρε ο συμπαίκτης μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη δική του εμπειρία σε αντίθεση με τα νέα παιδιά: «Σίγουρα, έχω βρεθεί στη θέση τους και ξέρω τι περνάνε τώρα. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, αλλά όλα αυτά τα παιδιά θα πρέπει να κρατήσουν την ισορροπία τους. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω και τα κάτω του, θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένα, να προπονούνται κάθε μέρα καλά, για να βεβαιωθούμε πως θα βελτιωνόμαστε ως ομάδα κάθε αγωνιστική που περνάει. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί».

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι καταπληκτικοί! Η ομάδα τα πάει καλά και όλοι θα θέλαμε να δούμε περισσότερο κόσμο στη συνέχεια. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και όλοι ελπίζουμε πως με τις εμφανίσεις μας θα φέρουμε την πλειονότητα των οπαδών στο γήπεδο για να είναι δίπλα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης