«Παρών» στο δύσκολο εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα θα είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο 23χρονος διεθνής μέσος επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης κι ως εκ τούτου υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την αναμέτρηση της Κυριακής με τους «Φαίακες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιθανότερο είναι ότι ο νεαρός άσος θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των «πρασίνων» ως παρτενέρ του Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος μπορεί να μην βρίσκεται ακόμη στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά καθημερινά ανεβάζει στροφές και όλα δείχνουν ότι ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα του δώσει φανέλα βασικού.

Ανεβαζει στροφές ο Βιγιαφάνες

Ένα ακόμη θετικό γεγονός στη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» ήταν η βελτίωση που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Λούκας Βιαγιαφάνιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα με μπάλα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση κι έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Στις 22 Σεπτεμβρίου θα βγάλει μία ακόμη μαγνητική τομογραφία που λογικά θα είναι η τελευταία πριν την οριστική επιστροφή του μετά από πολύ μεγάλο διάστημα ταλαιπωρίας.

Σε… φουλ ρυθμούς επανήλθαν εξάλλου και οι Φάνης Τζανδάρης, Νούνο Ρέις, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ το παρόν έδωσε και ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Φινλανδίας.

Από εκεί και πέρα, το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται στην Αθήνα ο Γιακούμπα Σιλά (έπαιξε σε όλο το 90λεπτο της αναμέτρησης του Μάλι με το Μαρόκο), ο οποίος αναμένεται να προπονηθεί την Παρασκευή για πρώτη φορά με την ομάδα. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «πρασίνων» για την Κέρκυρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης