Ο Ρομπέρτο Μούτσι μίλησε στη «Messaggero Veneto» για το πλάνο που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Ο άμεσος συνεργάτης του Αντρέα Στραματσόνι τόνισε ότι το σχέδιο για τους «πράσινους» έχει τριετή διάρκεια και επεσήμανε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας.

«Έχουμε αναλάβει με τον Αντρέα Στραματσόνι ένα τριετές πλάνο. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, ένα βαθμό μπροστά από τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου με παίκτες που είναι καλοί τεχνικά και σωματικά. Η Εθνική Ελλάδος πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αλλά ήδη συνέρχεται», ανέφερε ο Ιταλός και ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Στραματσόνι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν ήταν στις ακαδημίες της Ρόμα, εγώ ήμουν στους μικρούς και παρακολουθούσα τις προπονήσεις του. Στη συνέχεια πήγε στην Ίντερ και μετά στην Ουντινέζε. Απορώ κι εγώ γιατί έφυγε από την Ουντινέζε. Τώρα που συνεργάζομαι μαζί του θεωρώ πως ένας προπονητής σαν τον Αντρέα θα ήταν ιδανικός για την Ουντινέζε. Στην Αθήνα τον εκτιμούν. Είναι 40 χρονών και έχει ήδη δουλέψει σε Ίντερ, Ουντινέζε και Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει πως είναι καλός. Ίσως κάποια μέρα του δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στην Ουντινέζε».

Τέλος, για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, απάντησε: «Ειλικρινά, δεν είναι εμφανής η κρίση. Μένουμε λίγο έξω από το κέντρο, αλλά το προπονητικό κέντρο είναι πολύ όμορφο, οι πληρωμές γίνονται στην ώρα τους και το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης