Με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στο κυνήγι της πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League (22.05, OTE Sport 4).

Οι «πράσινοι» στα τρία πρώτα ματς δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και με συγκομιδή μόλις έναν βαθμό αναζητούν το «τρίποντο» για να πλησιάσουν Άγιαξ και Θέλτα, που προπορεύονται με 7 και 5 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ η Σταντάρ έχει 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Αντρέα Στραματσόνι ετοιμάζει το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει τους τραυματίες Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα και Χουλτ, ενώ οι Γουακάσο και Βιγιαφάνιες είναι τιμωρημένοι.

Ο Στιλ θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα ξεκινήσουν οι Μέστο, Μολέντο, Ιβανόφ και Χουχούμης. Στον άξονα θα είναι οι Λουντ και Κουτρουμπής, πιο μπροστά οι Κουλιμπαλί, Ιμπάρμπο και Εμποκού με τον Μπεργκ προωθημένο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μαρινάκης, Ρινάλντι, Αγγελόπουλος, Λέτο και Μίγγος.

Από τη μεριά τους, οι Βέλγοι θα αγωνιστούν με το κλασικό 4-4-2, με τους Ζιλέ, Σολτς, Σοάρες, Λαΐφη, Φάι, Τρεμπέλ, Ραμάν, Ενόχ, Εντμίλσον Ζούνιορ, Σα και Μπελφοντίλ στο αρχικό σχήμα.

Η βαθμολογία

Άγιαξ 7
Θέλτα 5
Σταντάρ Λιέγης 2
Παναθηναϊκός 1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης