Για δύο δεσμεύσεις που έφερε εις πέρας η διοίκηση του Ερασιτέχνη έκανε λόγο ο Δημήτρης Μπαλτάκος. Την παραμονή της γενικής συνέλευσης της «Μάνας του Λόχου» υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στο σύλλογο και στην Κυβέρνηση για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Γουδή, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να αναφέρει στη δήλωσή του:

«Ως διοίκηση αναλάβαμε έναντι των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, δημόσια και κατηγορηματικά, δύο δεσμεύσεις. Η πρώτη αφορούσε στην υπογραφή συμφωνίας για την ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή. Η δεύτερη στη διενέργεια εκλογών στον Α.Ο. για αλλαγή διοίκησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκού και να του πούμε ότι υλοποιήσαμε ακριβώς όσα δεσμευτήκαμε. Έχει φτάσει η στιγμή, που όλοι μαζί οι Παναθηναϊκοί καλούμαστε να πάρουμε στους ώμους μας το συγκεκριμένο ιστορικής σημασίας εγχείρημα. Αυτό επιβάλλεται να εμπεδωθεί στη συλλογική παναθηναϊκή συνείδηση, διότι είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης