«Ο Βλαχοδήμος μπορεί να γίνει βασικός στην Μπενφίκα»

«Ο Βλαχοδήμος μπορεί να γίνει βασικός στην Μπενφίκα»
Πεπεισμένος ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μπορεί να κερδίσει τα γάντια βασικού στην Μπενφίκα, η οποία ως γνωστόν, θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του νεαρού γκολκίπερ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νούνο Ρέις.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος άσος μιλώντας στη «Desporto ao Minuto» για τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό και δη για την επικείμενη μεταπήδησή του στους αετούς της Λισαβονας, τόνισε:

«Είναι ένας παίκτης που αντέχει στην πίεση. Είναι για να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία, είναι ένας παίκτης που δεν έχει φόβο. Ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν κυλούν καλά, αυτός βρίσκει από μόνος του το κίνητρο για να προσπαθήσει να τα αλλάξει γρήγορα.

Ο Ζούλιο Σέζαρ θα είναι δάσκαλος για τον Βλαχοδήμο. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το νούμερο ένα στη θέση του τερματοφύλακα στην Μπενφίκα.

Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι νέος και πάντα διαθέσιμος να μάθει. Έχει καλές εξόδους, παίζει καλά με τα πόδια. Γι' αυτό και κλήθηκε στις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον νεαρό γκολκίπερ ο Νούνο Ρέις.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017, 18:26