«Πολεμικό κλίμα» επικρατεί στη Μπρόντμπι ενόψει της αυριανής ρεβάνς των play off του Europa League με τον Παναθηναϊκό.

Οι Δανοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανεβάσουν τους τόνους κι αυτό ήταν κάτι που δεν έκρυψαν ούτε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, με την επίθεση που εξαπέλυσε ο προπονητής του, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, εναντίον του Μάρκους Μπεργκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζω να μην επηρεαστούν οι παίκτες μου από αυτά που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Αν γίνει αυτό, τότε ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει πλεονέκτημα λόγω εμπειρίας. Εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει και που μπορούμε καλύτερα στο γήπεδο.

Και δεν είμαστε καλοί στο να προκαλούμε. Ξέρω τι άκουσα και τι είπα με τον Μάρκους Μπεργκ. Ήταν νικητής στο γήπεδο στο πρώτο ματς, αλλά δεν έχει θέση στο γήπεδο. Ας μιλήσουμε για το παιχνίδι όμως», υποστήριξε ο Γερμανός τεχνικός και στη συνέχεια είπε:

«Αρχικά θέλουμε τη νίκη και μετά θα δούμε. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να κάνουμε πολλά σωστά πράγματα μέσα στο γήπεδο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ματς ήμασταν στο ίδιο επίπεδο μέχρι την αποβολή, ακόμη και στη συνέχεια. Θα πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, όπως συνέβη στο πρώτο ημίχρονο στην Αθήνα. Αν το κάνουμε, πιστεύω πως έχουμε ελπίδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το 7-0 επί της Άαρχους, η Μπρόντμπι δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Τσόρνιγκερ είπε: «Ό,τι κι αν κάναμε στο παιχνίδι αυτό μας έβγαιναν. Το αντίθετο συνέβη με τον αντίπαλο. Δεν υπάρχουν πολλά να κρατήσουμε από το πρώτο ματς από πλευράς τακτικής, αλλά μπορούμε να κρατήσουμε πολλά από άποψη διάθεσης. Δεν σταματήσαμε στα 3 ή 4 γκολ και δεν πρέπει να σταματήσουμε αύριο αν δεχτούμε ένα γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε πως θέλουμε να νικήσουμε».

Από την πλευρά του ο κορυφαίος σκόρερ της Μπρόντμπι, Τέεμου Πούκι, εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπρόντμπι. Ο Φινλανδός είπε χαρακτηριστικά: «Διαθέτουμε καλή ψυχολογία, έχουμε αυτοπεποίθηση και ανυπομονούμε. Όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να ανατρέψουμε το σκορ. Όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, κάνουμε πολλές ευκαιρίες και όταν σκοράρεις παίρνεις και ψυχολογία. Το πιστεύουμε, προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη με 7-0 και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης