Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-0), ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος. Κι αυτό τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, όπου ο τεχνικός των «πρασίνων» είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αφού θέλαμε τη νίκη. Δεν έχω παράπονο από τη διάθεση και την προσπάθεια των παικτών μου. Ήταν το τρίτο παιχνίδι μέσα σε έξι μέρες και με πολλές απουσίες. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Τις 2-3 φάσεις που δημιουργήσαμε, δεν τις αξιοποιήσαμε για να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Περιμένουμε να γυρίσουν κάποιοι παίκτες, για να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Είχαμε καινούρια αμυντική γραμμή και ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν συχνά δύο 90λεπτα. Διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό και γι’ αυτό δεν έχω παράπονο».

Σε ερώτηση για τον Ευαγγέλου, απάντησε: «Το είπα και μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου. Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει κάποιος με λάθος και μετά να ανταποκριθεί. Τον πιστεύουμε πολύ και ξέρω ότι δεν είναι 100% έτοιμος. Πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του. Και ο Τελάντερ και ο Μαρινάκης έπαιξαν μετά από καιρό. Είχαμε μία αμυντική γραμμή που δεν είχε προβλήματα σε γενικές γραμμές εκτός του λάθους του Ευαγγέλου στα στημένα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη λειτουργία και τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά. Υπάρχει ψυχολογική και σωματική κούραση. Δεν έχουμε τη δυνατότητα για ροτέισον, ιδίως σε κάποιες θέσεις».

Όσο για τα μεταγραφικά είπε: «Ψάχνουμε, αλλά δεν είμαστε κοντά σε καμία περίπτωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης