Ουζουνίδης: «Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγει κάποιος και να το πει»

Ουζουνίδης: «Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγει κάποιος και να το πει»
Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι «αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγει κάποιος και να το πει».

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με την ΑΕΛ:
«Έχει καλούς παίκτες σαν μονάδα, αλλά ακόμα δεν έχει το σύνολο που πρέπει. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα άλλα. Η ΑΕΛ έχει γίνει πιο σφιχτή με τον καινούριο προπονητή».

- τη στήριξη του κόσμου και αν περιμένει γεμάτη Λεωφόρο: «Μακάρι να έχουμε την ίδια στήριξη. Την ίδια υποστήριξη στην ομάδα και να είναι τόσο κόσμια όπως και με τον ΠΑΣ. Επειδή ακολουθούν ντέρμπι όποτε τους θέλουμε στο γήπεδο και υπάρχει το ενδεχόμενο τιμωρίας.

Πιστεύω ο κόσμος πως είναι μια μεγάλη βοήθεια προς την ομάδα. Μόνος του κακά τα ψέματα δεν μπορεί, αλλά είναι μεγάλη βοήθεια που θα δώσει περισσότερη ζωή στο σύλλογο. Ευελπιστούμε κάποιοι να εκτιμήσουν αυτό το όνομα που λέγεται Παναθηναϊκός και να σταθούν κοντά του».

-τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον σύλλογο: «Πρέπει να βγουν κάποιοι και να μιλήσουν. Να πουν: "κύριοι θέλουμε τη βοήθεια σας". Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγεις και να το πεις, γιατί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει. Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτός».

- το ακριβές ποσό του χρέους που είδε χθες (12/10) το φως της δημοσιότητας: «Δεν τρόμαξα με τους αριθμούς των χρεών. Τους ήξερα», ανέφερε γελώντας ο πράσινος τεχνικός και πρόσθεσε: «Νομίζω πως πρώτη φορά στην ιστορία δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος σε ομάδα. Όχι, μόνο σε εμάς αλλά σε όλες. Θεωρητικά υπάρχει και είναι ο κύριος Αλαφούζος».

-το αγωνιστικό κομμάτι:
«Ο Σιλά μπορεί να καλύψει τον Ζέκα, αλλά θέλει να μάθει το στιλ παιχνιδιού. Το μόνο που με κάνει να είμαι αισιόδοξος είναι η ατομική ποιότητα. Οι παίκτες έχουν διάθεση και θέλουν να μάθουν».

-το γεγονός ότι είχε πρόσφατα γενέθλια και το τι δώρο θα ήθελε:
«Την υγεία μας και η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Η ομάδα να βρει κάτι για να την οδηγήσει εκεί που της αρμόζει».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, 14:27