Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-0 ο Μαρίνος Ουζουνίδης αιτιολόγησε τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στην αδυναμία των παικτών του να αξιοποιήσουν έστω μια από τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα ο είπε ο τεχνικός του ΠΑΟ, στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με όλες αυτές τις συνθήκες είχα πει στους παίκτες μου ότι θα έπρεπε να ήμασταν πάρα πολύ καλοί για να προκριθούμε. Στο πρώτο ημίχρονο το κάναμε. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 αλλά εμείς παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, τις χάσαμε και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Στο δεύτερο γκολ ο ΠΑΟΚ είχε το μομέντουμ, αλλά και πάλι όταν σου λέει κάποιος άλλος κάτσε να μην διεκδικήσει κανείς τίποτα, ας βγάλουμε και κανένα παίκτη έξω μήπως αλλάξει και η κατάσταση. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες γιατί οι κανονισμοί του παιχνιδιού δεν ήταν σήμερα ίδιοι. Μπράβο στην αντίπαλη ομάδα και στον αντίπαλο προπονητή. Ο αποκλεισμός αυτός μας τελειώνει έναν στόχο. Τα πλέι οφ με τον τρόπο που υπάρχουν δεν είναι σημαντικά. Θα έπρεπε να μη δίνουν έτσι θέση αλλά για μας τώρα ξεκινάει η δουλειά για να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Σε πολλά δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο οι αντίπαλοι αγωνιστικά και πρέπει να τα διορθώσουμε. Πρέπει οι παίκτες μου να έχουν ψηλά το κεφάλι. Κοιτάμε την επόμενη μέρα. Οι μεγάλες ομάδες δε στέκονται σε μια αποτυχία. Αγωνιστικά να δυναμώσουμε, γιατί στο άλλο κομμάτι οι αντίπαλοι είναι πολύ πιο δυνατοί».

Για το τι εννοεί με το «άλλο κομμάτι» είπε: «Αγωνιστικά ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μόλις μπήκε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, ο διαιτητής έβγαλε την κόκκινη στον Χουλτ που βοήθησε τον ΠΑΟΚ με την πίεση που είχε δημιουργηθεί». Για τα φάουλ του Χουλτ πριν την κίτρινη και αν έφταιγε κι αυτός: «Δεν ήταν κάρτα παιδιά. Μην μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Αν μπούμε σε λεπτομέρειες του αγώνα και ο Ενρίκε που σουτάρει έξω την μπάλα είναι κίτρινη. Δεν θέλω να μπω σε αυτά. Ποδοσφαιρικά φταίμε εμείς, που δεν σκοράραμε απλά».

Για το αν η αλλαγή του Μπίσεσβαρ άλλαξε την εικόνα του αγώνα: «Εμείς θέλαμε ένα γκολ. Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου φάγαμε το δεύτερο γκολ αλλά και πάλι θέλαμε ένα γκολ. Αυτά τα παιχνίδια τα τελειώνεις με ένα γκολ. Όταν έχεις τόσες ευκαιρίες και δεν το βάζεις φταις εσύ». Για τη δυσκολία στη σεζόν του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα: «Για μας από σήμερα ξεκινάει η σεζόν. Τα πλέι οφ δεν είναι σημαντικά και το εννοώ. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Φυσικά δε θα είμαστε αδιάφοροι στα πλέι οφ αλλά πρέπει να χτίσουμε την επόμενη χρονιά». Για τις προκλητικές δηλώσεις του Παναθηναϊκού πριν το παιχνίδι: «Δεν κάναμε καμία τέτοια δήλωση. Άλλοι ήταν πιο σίγουροι από εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης