Ικανοποιημένος από τη διάθεση και τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες του δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Μαρινος Ουζουνίδης, μετά τη νίκη με 4-0 επί του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περίμενα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί αντιμετωπίζαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως ο Παναιτωλικός, ενώ είχαμε καταναλώσει μεγάλη ενέργεια στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό φάνηκε κυρίως στους μεσοεπιθετικούς μας, που κόντρα σε μια κλειστή άμυνα δεν είχαμε φρεσκάδα και ενέργεια. Αυτό είπα και στους ποδοσφαιριστές μου στο ημίχρονο. Πρέπει για τα επόμενα 45′ να δώσουμε ό,τι μπορούμε και όσες δυνάμεις είχαμε. Μετά το πρώτο γκολ βρήκαμε τους διαδρόμους και με μια σπουδαία επέμβαση και πετύχαμε κι άλλα γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση και τη θέληση των παικτών. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.

Για το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει τέσσερα γκολ: «Έχουν έρθει κάποιοι παίκτες, βγαίνουν κάποιες φάσεις πολύ πιο εύκολα, λόγω ικανότητας, τεχνικής και ευφυΐας αυτών των ποδοσφαιριστών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης