Απολύτως ικανοποιημένος ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ και συνδυάστηκε με νίκη το ντεμπούτο του στον πάγκο των «πράσινων».

«Συγχαρητήρια στα παιδιά όχι τόσο για την απόδοση αλλά για την προσπάθεια και τη νίκη. Ήμασταν καλά ως προς την αμυντική μας λειτουργία και πιστεύω ότι μέσα από τα παιχνίδια θα πάμε καλύτερα. Κερδίζουμε χρόνο και άνεση, και τα παιδιά γέλασαν και πάλι μετά από καιρό. Θέλουμε όμως τον κόσμο κοντά μας» σχολίασε ο νέος τεχνικός της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι ωραία να παίζεις στο γήπεδό σου και να μην έχεις τη φωνή που θα σου δώσει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Δεν δεχθήκαμε τις μπαλιές στην πλάτη μας από γρήγορους παίκτες και αυτό ήταν πολύ καλό. Στο πρώτο μέρος μάς έλειπε η τελική πάσα, το παιχνίδι πήγαινε για 0-0 και όποιος έκανε το κάτι παραπάνω θα έφτανε στη νίκη. Είχαμε μόνο δύο μέρες, μία μόνο προπόνηση. Είναι έξυπνα παιδιά, έχουν ταλέντο και ξέρω πως θα τα καταφέρουν» συνέχισε.

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να καλυφθεί η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο Ουζουνίδης απάντησε θετικά. «Και βέβαια το πιστεύω, δεν το λέω για να το πω. Δεν είναι στα χέρια μας, όμως πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης