«Φθηνούς και καλούς παίκτες» αναζητεί ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι δύσκολο να βρει αυτούς που θέλει σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο προπονητής των «πρασίνων» μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA για τις κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες λόγω του οικονομικού και του χρόνου που… πιέζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εδώ κι αρκετό καιρό γνωρίζουμε καλά τι θέλουμε. Για όλα έχουμε συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή και φυσικά για τις θέσεις που αναζητούμε. Έχουμε μπει σε μια σειρά, ψάχνουμε, αλλά δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να βρούμε καλούς και φθηνούς παίκτες. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε τους καλύτερους με βάση τα οικονομικά δεδομένα που έχουμε. Από κει και πέρα θα κριθούμε όλοι», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ουζουνίδης και συνέχισε:

«Δυστυχώς δεν έχουμε καθόλου χρόνο. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα αρχίσουν γρήγορα και πρέπει να δούμε πως θα αλλάξει το γκρουπ που είναι εδώ και πόσο γρήγορα θα βρούμε παίκτες για να το βοηθήσουμε περισσότερο. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί είναι τέτοια η περίοδος που δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί και φθηνοί παίκτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης