Φιλική ήττα με 2-1 από τη σαφώς πιο έτοιμη Αντβέρπ γνώρισε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός, ωστόσο έδειξε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, αφήνοντας υποσχέσεις με την εμφάνισή του.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη έδειξαν καλά στοιχεία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με ένα πολύ ωραίο γκολ του Στάικου στο 44΄, που προήλθε από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μουνιέ και πάσα προς τον σκόρερ, ο οποίος τελείωσε άψογα τη φάση.

Η Αντβέρπ ισοφάρισε στο 48΄, όταν ύστερα από λάθος έξοδο του Κότσαρη και αδυναμία των Κολοβέτσιου και Οικονόμου να απομακρύνουν με το κεφάλι, ο Οβούσου βρήκε (με κεφαλιά) τον Φαρίς, που ισοφάρισε εύκολα σε άδειο τέρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Βέλγοι έφτασαν στην ανατροπή στο 55΄, όταν ο Χάιρεμανς βρήκε τετ α τετ με τον Κότσαρη από πάσα του Οβούσου και «έγραψε» το 2-1, ενώ στο στο 85ο λεπτό οι πράσινοι απείλησαν με ένα μακρινό σουτ του Κάτσε, το οποίο δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα Μπολάτ, ο οποίος πάντως μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

ΑΝΤΒΕΡΠ (Λ. Μπόλονι): Μπολάτ, Ζούκλεροντ, Μπόρχες, Χάιρεμανς, Γιαταμπαρέ, Φαρίς, Αρσλάναγκιτς, Οπαρέ, Οβούσου, Ροντρίγκες, Μπολινγκί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (64’ Θεοχάρης), Κολοβέτσιος (80’ Αποστολάκης), Οικονόμου (64’ Μαυρομάτης), Κουλιμπαλί (69’ Οικονομόπουλος), Στάικος (46’ Κάτσε), Δώνης (64’ Τζανδάρης), Ινσούα (53’ Χατζηθεοδωρίδης), Μουνιέ (68’ Κουντουριώτης), Χατζηγιοβάνης (46’ Μπουζούκης), Ρεγκάκος (64’ Πίσπας).


To γκολ του Στάικου (0-1)


To γκολ του Φαρίς (1-1)


Το γκολ του Χαίρεμανς (2-1)



 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης