Καμία σκέψη αποχώρησης από τον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν έχει στο μυαλό του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό κυκλοφόρησε η φημολογία ότι ο Έλληνας τεχνικός θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, στην οποία όλα είναι ανοιχτά. Εντούτοις, όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του Εβρίτη προπονητή, δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ουζουνίδης θέλει να μάθει ακριβώς από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ποιες θα είναι επόμενες κινήσεις του μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ και με την οποία γνωστοποίησε πως αποχωρεί από την ομάδα.

Αυτό που θα ζητήσει ο Ουζουνίδης είναι να εξασφαλιστούν τα χρήματα των παικτών και των υπαλλήλων του ποδοσφαιρικού τμήματος, έτσι ώστε να επέλθει ηρεμία (όσο το δυνατό γίνεται) στ’ αποδυτήρια και να μπορέσει και ο ίδιος να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι.

Το τι θα γίνει στην περίπτωση που ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα συνεχίσει τις πληρωμές έως ότου βρεθεί κάποια άλλη λύση, αυτό κανείς δεν το γνωρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο Ουζουνίδης είναι αποφασισμένος να δουλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να κρατήσει ενωμένη την ομάδα και να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης