Το ζητήματα των προσφυγών του Γιώργου Κουτρουμπή και του Νίκλας Χουλτ βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Σε ότι αφορά τον Έλληνα αμυντικό η απόφαση αναμένεται από την Πέμπτη, ενώ για τον Σουηδό οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία μέχρι και την Παρασκευή για να καταθέσουν υπόμνημα με τις τελικές θέσεις τους. Το κοινό στοιχείο και στις δύο υποθέσεις είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δεν ζήτησαν αφαίρεση βαθμών από τους «πράσινους».

Ο Κουτρουμπής ζητά να μείνει ελεύθερος όσο το δυνατό πιο γρήγορα αλλά και αποπληρωμή των οφειλών σε δύο δόσεις, ενώ το «τριφύλλι» πρότεινε η αποπληρωμή να γίνει σε τρεις δόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Χουλτ ζητά να μείνει ελεύθερος και απαγόρευση μεταγραφών για το «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι η καταγγελία του Χουλτ έγινε γνωστή στις 28 Δεκεμβρίου, ενώ τα χρήματα έχουν κατατεθεί στον λογαριασμό του παίκτη την προηγούμενη ημέρα.

Ο δικηγόρος του Χουλτ πάντως ανέφερε ότι στις 27 Δεκεμβρίου είχε γίνει ήδη γνωστή η προσφυγή καθώς από εκείνη την ημέρα άρχισαν οι ιστοσελίδες να δημοσιεύουν την είδηση. Πλέον, αναμένεται η απόφαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης