To χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιταλό τεχνικό, Αντρέα Στραματσόνι.

Πάντως στο σχετικό δελτίο Τυπου γίνεται λόγος για παραίτηση του «Στράμα», στον οποίο ζητήθηκε να ενισχύσει την ομάδα από άλλο πόστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαβορί για τον πάγκο του «τριφυλλιού» προβάλλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για άμεση συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό. Συνεργάτης του πρόκειται να είναι ο Μπλένταρ Κόλα που τον είχε πλαισιώσει και την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο του Πανιωνίου.

Είναι πάρα πολύ πιθανό η ανακοίνωση του νέου προπονητή να γίνει πολύ γρήγορα και ο Ουζουνίδης να καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του προπονητή και του Προέδρου που επεδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα με φιλόδοξες προοπτικές, μια σειρά από αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες, οδήγησαν σε καταστάσεις έξω από το δικό τους έλεγχο.

Έπειτα από μακρά συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι, με απόφαση του Προέδρου, για την προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις, που δεν συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο, ο Αντρέα Στραματσόνι παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας.

Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης