Με σκορ 4-1 επικράτησε ο Παναθηναϊκός του Πανιώνιου στη Λεωφόρο σε φιλικό παιχνίδι. Οι «πράσινοι» του Αντρέα Στραματσόνι πέτυχαν δύο γκολ με τον Μαμούτε (16’, 26’), ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Πέτριτς (11’), Κλωναρίδης (55’). Για τον Πανιώνιο μείωσε ο Χαλκιαδάκης (50’).

Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε μετά από δυόμισι μήνες ο Σέρχιο Σάντσεθ, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο νεαρός Κώστας Βαλμάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Μαρινάκης.

Το γκολ του Πέτριτς ήρθε στο 11’ με εκτέλεση φάουλ, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Μαμούτε σκόραρε με πέναλτι. Το 3-0 ήρθε πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όταν ο Μαμούτε έκλεψε την μπάλα από τον Κόρμπο και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο.

Στο 50’ ο Χαλκιαδάκης με δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον Γιαννακόπουλο γράφοντας το 3-1, ενώ στο 55’ ο Βλαχοδήμος δυσκόλεψε την άμυνα του Πανιωνίου και έδωσε ασίστ στον Κλωναρίδη, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής σκόραρε.

Παναθηναϊκός:
Οδ. Βλαχοδήμος (46’ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (63’ Νάνο), Χουχούμης (73’ Βαλμάς), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Εσιέν (57’ Εβαντζελίστα), Λαγός, Μπουμάλ (46’ Καλτσάς), Π. Βλαχοδήμος (67’ Στάικος), Πέτριτς (46’ Κλωναρίδης), Μαμούτε.

Πανιώνιος:
Παπαδόπουλος (46’ Γιαννιώτης), Αργυρόπουλος (73’ Β. Βλάχος), Ποζατζίδης (59’ Τασουλής), Οικονόμου, Πατσατζόγλου (76’ Κ. Βλάχος), Κόρμπος (46’ Μπακασέτας), Τζανδάρης (76’ Μπλέτσας), Μπαργκάν (59’ Βιγιάλμπα), Καθάριος, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος (82’ Πινιώτης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης