Ιδιαίτερα αισιόδοξος, σε σχέση με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο εμφανίστηκε για το αύριο του συλλόγου ο Αντώνης Αντωνιάδης. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, μάλιστα, αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής άλλων τριών επιχειρηματιών στο πλάνο που έχει θέσει ο Mr Chipita, μεταξύ ο Κύπριος, Ανδρέας Γαβριηλίδης.

«Υπάρχει ένας ακόμα μάνατζερ επιχειρήσεων στην Κύπρο, ονόματι Ανδρέας Γαβριηλίδης, που θα μπει στο παιχνίδι μαζί με άλλους τρεις επιχειρηματίες. Υπάρχει ένα πλάνο που θα συζητηθεί ξανά στις επόμενες δέκα μέρες που κύριο άξονά του έχει τον κόσμο του Παναθηναϊκού», τόνισε ο Αντώνης Αντωνιάδης και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους, ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη, ενώ ο Σεϊταρίδης μου έκανε παράπονα που δεν τον ενημέρωσα και του απάντησα την επόμενη φορά θα είναι κι αυτός μαζί μας. Πρόκειται για ένα πλάνο που δεν θα επιτρέψει να πέσει ο Παναθηναϊκός στα βράχια. Δεν αποκλείεται στη συνέχεια να γίνει και μόνιμο», συμπλήρωσε.

Λακωνικός ήταν στην τοποθέτησή του ο Μίμης Δομάζος: «Έγινε το πρώτο ραντεβού, θα γίνει κι ένα δεύτερο πιο διευρυμένο…», ενώ ο Βασίλης Κωνσταντίνου διευκρίνισε ότι από λάθος συνεννόηση δεν κλήθηκαν οι Σεϊταρίδης και Μπασινάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης