Oρατός είναι ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό, λόγω των οφειλών (97.000 ευρώ) της ΠΑΕ προς τον Στάθη Ταυλαρίδη, καθώς πραγματοποιήθηκε κανονικά το μεσημέρι της Τετάρτης η εκδίκαση της προσφυγής του έμπειρου παίκτη εις βάρος του «τριφυλλιού».

Στο δικαστήριο βρέθηκε κανονικά και ο πρώην αμυντικός των «πράσινων», για πρώτη φορά, χωρίς όμως να πάρει το λόγο κατά την διάρκεια της εκδίκασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» ζήτησαν εκ νέου αναβολή, μέσω του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε πως ο σύλλογος περιμένει κάποια χρήματα, για να τακτοποιήσει κάποιες από τις οφειλές του.

Πάντως με απόφαση του δικαστή η καταγγελία του Ταυλαρίδη εκδικάστηκε κανονικά κι έτσι αν δεν καταβληθεί το ποσό που οφείλεται στον παίκτη τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί το «τριφύλλι» με αφαίρεση τριών βαθμών.

Η απόφαση της Δικαιοσύνης για τη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται σε μια περίπου εβδομάδα, ενδεχομένως και λίγο νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, επετεύχθη συμφωνία με τον Ράσμους Τελάντερ και η υπόθεση του Δανού πήρε νέα αναβολή, με τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Άλκη Παπαντωνίου, να αναφέρει ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να βρουν συμβιβαστική λύση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης