Ο Γκιγέρμο Μολίνς είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ξάνθη.

Ο Σουηδός επιθετικός, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος στις αρχές του μήνα, κρίθηκε έτοιμος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη κι έτσι συμπεριλήφθηκε μεταξύ των 20 παικτών που επιλέχθηκαν για το ματς της 22ης αγωνιστικής με τους Ακρίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται και ο Ζαν Πολ Εμποκού, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι πανέτοιμος για να βρεθεί ξανά στο αρχικό σχήμα, καθώς και ο Λούκας Βιγιαφάνες, που εξέτισε την ποινή του.

Ξανά εκτός έμεινε ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπως και οι τραυματίες, Ράσμους Τελάντερ, Νίκος Μαρινάκης και Λαουτάρο Ρινάλντι. Ετός έμειναν και οι νεαροί Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Στάικος και Μίγγος.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Στιλ, Ο.Βλαχοδήμο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Μέστο, Μολέδο, Κουρμπέλη, Ρέις, Χουλτ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Π.Βλαχοδήμο, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδη, Μολίνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης