Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά το βαρύ 0-3 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση που προβλημάτισε τους διοικούντες και φυσικά τον κόσμο, αλλά και οι επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος, πλέον, δεν είναι σε καμία περίπτωση στο… απυρόβλητο.

Ο Ιταλός τεχνικός έφτιαξε την ομάδα από την αρχή το περασμένο καλοκαίρι, ό,τι ζήτησε από τον Γιάννη Αλαφούζο έγινε αποδεκτό, ωστόσο, στο διάστημα από την έναρξη της σεζόν μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να παρουσιάζει τίποτα το αξιόλογο, τίποτα που να κάνει τον κόσμο και την διοίκηση να αισιοδοξούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Europa League η ομάδα γνώρισε μία ακόμη ταπεινωτική ήττα, αυτή την φορά από τη Σταντάρ Λιέγης και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ από τη συνέχεια της διοργάνωσης, στο πρωτάθλημα μετά από 8 αγωνιστικές βρίσκεται στο -7 από τον Ολυμπιακό, ενώ ούτε στο Κύπελλο κατάφερε να μπει με το… δεξί μετά το 0-0 με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, που δεν είναι ο άνθρωπος ο οποίος παίρνει αποφάσεις εν θερμώ και στο παρελθόν έχει στηρίξει αποδεδειγμένα τόσο τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά και τον Αντρέα Στραματσόνι, δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μετά τη «βαριά» ήττα από τον Ολυμπιακό.

Από το περιβάλλον του διαρρέεται έντονα από το βράδυ της Κυριακής ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από παίκτες και τεχνικό τιμ για τη νέα κακή εμφάνιση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης