H απώλεια της νίκης στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-0), η νέα προβληματική εμφάνιση και το -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό έχουν φέρει σε ακόμη πιο δυσχερή θέση τον Γιάννη Αναστασίου.

Όχι, ότι δεν ήταν ο Έλληνας τεχνικός, καθώς εδώ και αρκετό διάστημα η μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών του «τριφυλλιού» τον έχει βάλει στο… στόχαστρο του, ζητώντας την… προπονητική κεφαλή του επί πίνακι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απλά, για πρώτη φορά πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου για το πρόσωπο του Αναστασίου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε την Κυριακή διαδοχικές επαφές με συνεργάτες του και αυτές θα συνεχιστούν σήμερα, ενώ αναμένεται να μιλήσει από κοντά τόσο με τον προπονητή, όσο και με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο για την κατάσταση στην ομάδα.

Μολονότι ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού έχει υψώσει αρκετές φορές ασπίδα προστασίας προς τον Αναστασίου και του παρείχε εμπιστοσύνη, φαίνεται πως πλέον σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο της αλλαγής προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό για να αντιστραφεί στο κλίμα, παρότι ο ίδιος συνεχίζει να πιστεύει πως δεν ευθύνεται αποκλειστικά ο προπονητής για την εικόνα της ομάδας.

Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν άμεσα και όχι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ειδικά από τη στιγμή που το Σάββατο υπάρχει και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης