Nα υπάρξει περίοδος χάριτος μέχρι τον προσεχή Μάρτιο πρότειναν στους πιστωτές του εξωτερικού που τους οφείλονται χρήματα από το σύλλογο οι απεσταλμένοι του Παναθηναϊκού, Αγησίλαος Τουμαζάτος και Αλκης Παπαντωνίου, το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Η συνάντηση αυτή έγινε την επομένη της απόφασης της UEFA, η οποία λειτούργησε ως όχημα για την παρουσίαση της συγκεκριμένης πρότασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει το sdna.gr, ανέλυσε το πλάνο βιωσιμότητας του συλλόγου και εξήγησε τη μεγάλη σημασία που έχει να «παγώσουν» οι συγκεκριμένες οφειλές και να διακανονιστούν εκ νέου σε ορίζοντα τριετίας, προκειμένου να διευκολυνθεί η κατάσταση.

Πλέον άπαντες στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις πράξεις των πιστωτών που άκουσαν την πρόταση, έθεσαν τα ερωτήματά τους και αναμένεται να δείξουν εάν είναι διατεθειμένοι να συναινέσουν ή όχι.

Αξίζει να σημειωθει ότι την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση, αυτή τη φορά στην Αθήνα, με τους εγχώριους πιστωτές στους οποίους οφείλονται χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης