Το ισόπαλο 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 72’ με τον Ανσαριφάρντ, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε για το «τριφύλλι» ο Βιγιαφάνιες. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 15 βαθμούς και είναι στο -7 από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πανιώνιος έχει έναν λιγότερο.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος ανέλαβε την πρωτοβουλία να διασπάσει την άμυνα του Παναθηναϊκού από τα πλάγια με τους Ανσαριφάρντ και Μασούντ να παρουσιάζονται κεφάτοι. Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» θα μπορούσαν να σκοράρουν στο 35’ όταν ο Οικονόμου έπιασε στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα, αλλά ο Βλαχοδήμος σταμάτησε την κεφαλιά του. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους γκολ δεν μπήκε με τον Παναθηναϊκό να μετρά κάποια μακρινά σουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έγινε πιο επιθετικός και έκανε ευκαιρία με διαγώνιο σουτ του Μέστο, αλλά και μία εναέρια προβολή του Μπεργκ. Η απάντηση του Πανιώνιου ήρθε με ευκαιρία στο 63’, όταν ο Μασούντ με συρτό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βλαχοδήμο, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι, όμως στο 71’ είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του. Ο Μασούντ έβγαλε κάθετη στην πλάτη της άμυνας, ο Ανσαριφάρντ πρόλαβε την προβολή του Μολέδο, πέρασε τον Βλαχοδήμο και σε κενή εστία έγραψε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει με προβολή του Βιγιαφάνιες, με τον Πανιώνιο να σπαταλά δύο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, όταν στο 84’, ο Ενγκόγκ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο Μασούντ καθυστέρησε να ολοκληρώσει τη φάση. Στο 93’, ο Λούκας Βιγιαφάνιες υποδέχθηκε την βαθιά μπαλιά και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-1 (Novasports 1)

Γκολ: 72′ Ανσαριφάρντ – 90′ +3′ Βιγιαφάνιες

Κίτρινες κάρτες:
Τασουλής – Ιβανόφ, Ρέις, Μέστο

Κόκκινες κάρτες:


Πανιώνιος:
Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Γκιοατά, Οικονόμου, Σαββίδης (90′ Αντωνιάδης), Κόρμπος, Μασούρας (71′ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (79′ Ενγκόγκ), Μασούντ, Μπεν.

Παναθηναϊκός:
Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής (87′ Ρινάλντι), Ιβανόφ (46′ Ρέις), Ζέκα, Γουακάσο (73′ Εμποκού), Χουλτ, Μέστο, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης