Φιλική νίκη επί της Παναχαϊκής με 3-1 πέτυχε την Πέμπτη στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», παρά τις απουσίες που είχαν λόγω εθνικών ομάδων ήταν αρκετά σοβαροί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κι έδειξαν πανέτοιμοι ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρατάχθηκε χωρίς τους διεθνείς Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Εμποκού, Ο. Βλαχοδήμο, Ζέκα, καθώς και τους νεαρούς Ευαγγέλου, Μίγγο, Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο ματς με το πλασέ του Μακρυδυμήτρη στο ξεκίνημα του ματς να σταματά στο δοκάρι του Στιλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 24΄ ήταν η σειρά του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, του κορυφαίου παίκτη του «τριφυλλιού» στο ματς, να πιάσει το δυνατό σουτ που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο άσος των «πρασίνων» με απευθείας φάουλ στο 41΄ άνοιξε το σκορ, ωστόσο, οι γηπεδούχοι, στο 54΄, έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Παναγιώτης Μωραΐτης πρόλαβε την έξοδο του Κοτσόλη και ισοφάρισε (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δεύτερο δοκάρι στο 74΄ με τον Κλωναρίδη, αλλά στο 85΄ ο Βιγιαφάνιες έκανε το 2-1 μετά από πάσα του Ρινάλντι. Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έφτασε και σε τρίτο με τον Τελάντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης