Έναν εντελώς διαφορετικό Παναθηναϊκό, σε σχέση με τα τρία τελευταία ματς με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο, αναμένεται να δουν οι φίλοι του βράδυ της Κυριακής εναντίον του ΠΑΟΚ.

Είναι σαφές ότι στο μυαλό των «πρασίνων» το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Super League με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει περάσει… σε δεύτερη μοίρα και το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στο ματς που ακολουθεί ξανά με τους «ασπρόμαυρους» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, την προσεχή Τετάρτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παρατάξει την Κυριακή μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα από τη συνηθισμένη κι όταν λέμε διαφορετική δεν εννοούμε με δυο-τρεις αλλαγές, αλλά με τουλάχιστον, 6-7 νέα πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους, Μπεργκ, Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες, τον Λουντ που υπέστη διάστρεμμα με τους «κυανέρυθρους» και μοιάζει απίθανο να προλάβει, ενώ θα δώσει… ανάσες και σε κάποιους παίκτες που δεν έχουν ξεκουραστεί καθόλου. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επανεμφάνιση στο αρχικό σχήμα των Τελάντερ, Ευαγγέλου, Χουχούμη και Μέστο, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και ο Γκιγέρμο Μολίνς αντί του Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης