Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, που θεωρείται πολύ κρίσιμη για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ώρα του ραντεβού τους δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά, όπως όλα δείχνουν, η συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί μετά το φιλικό (19:00) της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ με την Ούνιξ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τοποθετηθεί και επίσημα από την περασμένη Τετάρτη, όταν και αναφέρθηκε στο πλάνο του για τη δημιουργία του PAO Foundation που περιλαμβάνει τη συστράτευση όλων των παναθηναϊκών δυνάμεων και την κοινή πορεία όλων των τμημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικά τμήματα).

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού υπογράμμισε ότι πρόκειται για τη μοναδική λύση για την ανάπτυξη του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στο μυαλό του και τη συστέγαση (σε βάθος χρόνου) όλων των τμημάτων του συλλόγου στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εν λόγω ραντεβού θα γίνει φυσικά συζήτηση και για το φλέγον θέμα των χρεών που υπάρχουν στην ΠΑΕ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης