Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 επί της Άλκμααρ αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας των «πράσινων», στην μετεγγραφική ενίσχυση, αλλά και στα ευρωπαϊκά ματς που ακολουθούν.

«Έχουμε ακόμα μια εβδομάδα για να δουλέψουμε αρκετά πράγματα κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Από φυσική κατάσταση ξέραμε ότι δεν είμαστε πολύ καλά ακόμα. Αν βελτιώσουμε τα πράγματα στην τακτική μας όμως σε άμυνα και επίθεση θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Όταν παίζεις το πρώτο παιχνίδι στην έδρα σου είναι λογικό τα παιδιά να είναι λίγο μαζεμένα αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Στο δεύτερο μέρος πήγαμε ακόμα καλύτερα. Επέλεξα να δώσω στα παιδιά να παίξουν αρκετό χρόνο μαζί γιατί με τα προβλήματα που είχαμε στην Ολλανδία δεν είχαν παίξει όλοι μαζί για τόσο μεγάλο διάστημα. Ξέρω τα παιδιά τι μπορούν να δώσουν και με τη δουλειά θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και αναφέρθηκε στην μετεγγραφική ενίσχυση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το θέμα της ενίσχυσης της κάθε ομάδας θα φανεί στο γήπεδο. Σίγουρα χρειαζόμαστε παίκτες αλλά θέλουμε να βρούμε τους παίκτες που θα ταιριάξουν μέσα στην ομάδα και θα βοηθήσουν. Όχι απλά να πάρουμε παίκτες για να πάρουμε».

Νωρίτερα είχε μιλήσει και στην κάμερα της NOVA: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είναι λογικό με τα πόδια “βαριά”. Όσο περνούσε η ώρα ήμασταν καλύτεροι. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, θέλουμε ακόμα δουλειά. Και αμυντικά και επιθετικά, αλλά μας λείπουν και λεπτά φυσικής κατάστασης».

Για τους Λουτσιάνο και Καμπέσας, είπε: «Δεν είναι έτοιμα τα παιδιά, τα βάλαμε να παίξουν αντί προπόνησης, να γνωρίσουν λίγο τους συμπαίκτες τους και το γήπεδο. Το θετικό είναι το ότι θα τους έχουμε κοντά μας για να μας βοηθήσουν στα ματς που έρχονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα ευρωπαϊκά ματς που έρχονται από την επόμενη εβδομάδα, ανέφερε: «Δεν είμαστε ακόμα 100%, φαίνεται αυτό. Ούτε μπορούμε να πούμε πως θα είμαστε στο 100%. Το σημαντικό είναι να μην έχουμε προβλήματα, να δουλέψουμε λίγο σε κάποια πράγματα έτσι ώστε να είμαστε καλύτεροι τακτικά, ούτως ώστε να καλύψουμε το έλλειμμα φυσικής κατάστασης που υπάρχει αυτή την εποχή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης