Το ποσό των 50.000 ευρώ κατέθεσε την Τρίτη στον λογαριασμό του Γενς Βέμερ ο Παναθηναϊκός.

Αυτά τα χρήματα, αντιστοιχούν σε μία από τις 10 δόσεις που έχουν επιδικαστεί στον Γερμανό πρώην δεξιό μπακ του «τριφυλλιού» με τους ιθύνοντες των «πράσινων» να αναμένουν πλέον την απάντηση της Ομοσπονδίας για να πληροφορηθούν εάν το ποσό αυτό είναι αρκετό ώστε να τους επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που τους έχουν αφαιρεθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία 24ωρα πριν τη λήξη της προθεσμίας για την εξόφληση όλου του ποσού στον Βέμερ (530.000 ευρώ) η διοίκηση έκανε την πρώτη κίνηση, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν δεν θα ισχύσει τελικά το -3.

Αυτό θα εξαρτηθεί από την απάντηση της ΕΠΟ στην επιστολή που έχουν στείλει οι «πράσινοι», αναφορικά με το τι ισχύει στην υπόθεση κι αν θα πρέπει να καταβάλουν ολόκληρο ή, όχι το ποσό που ζητά ο παίκτης.

Παράλληλα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού με προσφυγή που κατέθεσε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητά να διευκρινιστεί επακριβώς εάν η ποινή αυτή ενεργοποιείται επειδή ο Παναθηναϊκός δεν κατέβαλε μια δόση και όχι το σύνολο του ποσού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και η πλευρά του παίκτη, πάντως, δεν έμεινε άπραγη. Προχώρησε και αυτή σε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο ζητώντας τη διόρθωση της απόφασης για να υποχρεώσει τον Παναθηναϊκό να καταβάλει και τους νόμιμους τόκους αλλά και τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης.

Η εκδίκαση και των δύο υποθέσεων θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης