Διαιτητική εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού κατήγγειλε σε δηλώσεις του ο Ντάνιελ Πράνιτς, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι «…αδύνατο όλα να συμβαίνουν υπέρ μιας ομάδας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πράνιτς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Σκόραραν γρήγορα αλλά η αντίδρασή μας ήταν καλή και μας ισοφάρισαν και πάλι. Στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, πρέπει να πω ότι δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μεγάλες αποστάσεις στον αγωνιστικό χώρο, από την άμυνα ως την επίθεση, δεν είχαμε καλή οργάνωση κατά την άποψή μου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κάπως καλύτερα. Ο κόουτς μας ζήτησε να οργανωθούμε καλύτερα και να είμαστε συμπαγείς. Περιμέναμε την ευκαιρία μας, γιατί είδαμε ότι έπαιζαν λίγο τρελό ποδόσφαιρο, έτρεχαν παντού. Αν οργανωθείς απέναντι σε τέτοιου είδους ομάδα σίγουρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκοράρεις. Πρέπει να πω πως δεν ήταν καλό το παιχνίδι από πλευράς μας, νικήσαμε αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα».

Για το επερχόμενο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το αν το κύπελλο είναι πιο σημαντικό από το πρωτάθλημα: «Είναι ένα τρόπαιο, μπορούμε να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο και θα είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Σίγουρα θέλουμε να προκριθούμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά πιστεύω πως θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Αλλά ξαναλέω, πρέπει να παίξουμε καλύτερα γιατί αν παίζουμε όπως σήμερα, και από τη στιγμή που έχουμε πολλά προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια, θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και πρέπει να σκεφτόμαστε αισιόδοξα και μετά να δούμε τι θα συμβεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν έχει δει αλλού όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αν αρχίσω να μιλάω τώρα… Νομίζω πως μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό μια μέρα αλλά θα σας πω ένα παράδειγμα. Όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό, ήμουν στο ξενοδοχείο κι έβλεπα τον αγώνα. Ο τερματοφύλακας (σ.σ. του Παναιτωλικού) πήρε κόκκινη κάρτα, μετά από αυτό είχα πραγματικά τρελαθεί! Σκεφτόμουν πως είναι αδύνατον όλα αυτά να συμβαίνουν όλη την ώρα υπέρ μίας ομάδας, μόνο υπέρ μίας ομάδας! Αν αρχίσω να μιλάω… Νομίζω πως όλοι βλέπουν τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κόσμος δεν είναι τυφλός. Για μένα αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Ο κόσμος έρχεται για να βλέπει αγώνες, ακολουθεί το ποδόσφαιρο και όλα αυτά δεν είναι ωραίο για αυτούς. Μπορείς να νικήσεις αν έχεις καλύτερη ομάδα, και αυτή τη στιγμή έχουν πραγματικά καλή ομάδα, είναι καλύτεροι. Αν κερδίζουν με κανονικό τρόπο, εντάξει, εγώ θα δώσω το χέρι, ήμουν πάντα τζέντλεμαν, αν κάποιος είναι καλύτερος από μένα θα πω συγχαρητήρια. Αλλά αυτά που συμβαίνουν σε τρελαίνουν».

Για τη διαφορά απόδοσης στα εντός και τα εκτός έδρας: «Είναι δύσκολο να βρούμε την απάντηση. Σίγουρα όλοι μας θέλουμε να κερδίζουμε αλλά όλη αυτή η κατάσταση από την αρχή της σεζόν που δεν ξεκινήσαμε καλά. Επίσης, είναι δύσκολο να παίζεις σε άδειο γήπεδο, έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια χωρίς κόσμο στην έδρα μας, κάτι που θεωρώ υπερβολικό. Πρέπει να χειριστούμε την κατάσταση και να προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα. Κοιτάζουμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθούμε να κερδίζουμε όλους τους αγώνες, αν είναι εφικτό. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής φυσικά, αλλά πρέπει να πιάσουμε τη δεύτερη θέση που είναι επίσης σημαντική και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το κύπελλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης