Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επισήμως από το βράδυ του Σαββάτου ο Μουμπάρακ Γουακάσο. Ο Γκανέζος χαφ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνοδεία του μάνατζέρ του και υπέγραψε το τριετές συμβόλαιό του με τους «πράσινους» για να γίνει έτσι η πέμπτη μεταγραφή του συλλόγου μετά τους Ιβάνοφ, Χουλτ, Ιμπάρμπο και Ρέις.

Νωρίτερα, ο 26χρονος μέσος είχε περάσει με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.
Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία περιλαμβάνει και το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με το «τριφύλλι» στο στήθος θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής.
Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μουμπάρακ Γουακάσο. Ο Γκανέζος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του «τριφυλλιού».

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 1990 στο Ταμάλε της Γκάνας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ασάντι Γκολντ και το 2008 μετακόμισε στην Ισπανία υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο για λογαριασμό της Έλτσε, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια, κάνοντας 58 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2011 ο Γουακάσο αποκτήθηκε από την Βιγιαρεάλ και αφού πρώτα έκανε πέντε ματς -με ένα τέρμα- με την δεύτερη ομάδα, στη συνέχεια μέτρησε άλλες 17 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2012 συμφώνησε για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Εσπανιόλ, όπου έπαιξε σε 26 αγώνες και σημείωσε τρία γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την επόμενη χρονιά, ο 25χρονος άσος μετακινήθηκε στην Ρουμπίν Καζάν. Μετά από 16 ματς και δύο τέρματα, δόθηκε δανεικός στην Σέλτικ τον Αύγουστο του 2014. Εκεί έδωσε το παρόν σε πέντε παιχνίδια μόνο, με αποτέλεσμα να δοθεί εκ νέου δανεικός ένα χρόνο αργότερα, αυτή την φορά στη Λας Πάλμας, με την φανέλα της οποίας είχε 20 εμφανίσεις κι ένα γκολ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης