Τον αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε, αναζητά ο Παναθηναϊκός, ενώ τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μαρίνος Ουζούνιδης συναντήθηκε το Σάββατο με τον Γιάννη Αλαφούζο και τόνισε την ανάγκη αντικατάστασης του «Λύμπε» προκειμένου ο Εβρίτης τεχνικός να δουλέψει αποκλειστικά με τους ποδοσφαιριστές και να προχωρήσει το αγωνιστικό του πλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά στο τραπέζι τέθηκε το όνομα του Τάκη Φύσσα, ωστόσο ο νυν τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας απάντησε πως προτιμά να παραμείνει στο πόστο του. Από εκεί και πέρα, υπό συζήτηση βρίσκονται οι περιπτώσεις των Νίκου Νταμπίζα και Κώστα Αντωνίου, που έχουν αναλάβει στο παρελθόν το πόστο, όμως οι δύο Έλληνες δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες.

Στη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα των Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αντόνιο Καλσάδο, οι οποίοι έχουν δουλέψει και στο παρελθόν στην Ελλάδα. Ο πρώτος είναι σκάουτερ για λογαριασμό της Λας Πάλμας, ενώ ο δεύτερος δούλεψε ως τεχνικός διευθυντής στον Άρη την περίοδο 2008-2012.

Δεν αποκλείεται η λίστα να μεγαλώσει, ενώ η ανάγκη εύρεσης ανθρώπου που θα τρέξει τα μετεγγραφικά θέματα του Παναθηναϊκού είναι επιτακτική ανάγκη. Όλα δείχνουν πως ακόμα και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης