Ένα ακόμη αγωνιστικό πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στον Παναθηναϊκό εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μία ημέρα μετά το 1-1 με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Μαρίνος Ουζουνίδης πληροφορήθηκε ότι ο κορυφαίος παίκτης των «πρασίνων» στο ματς, Λούκας Βιγιαφάνιες, τέθηκε νοκ άουτ γι΄ αυτό που ακολουθεί με τον Ατρόμητο.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Αργεντινός επιθετικός μέσος έδειξαν ότι υπέστη ένα μικρό τράβηγμα στη διάρκεια του αγώνα με την Ένωση. Η κατάστασή του δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, αλλά το γεγονός ότι θα χάσει μερικές προπονήσεις δεν θα του επιτρέψει να ενισχύσει την ομάδα του στη δύσκολη αποστολή που θα έχει με τους Περιστεριώτες, το ερχόμενο Σάββατο (25/11).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προβλήματα δε σταματούν εδώ για τον προπονητή του «τριφυλλιού», καθώς το πρόβλημα με τον Βιγιαφάνιες δεν είναι το μοναδικό που τον απασχολεί. Εκτός από την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής θα μείνει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών.

Αναμένεται επίσης και η διάγνωση για τον Γκιγιέρμο Μολίνς, ο οποίος σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης