Ο Λουκ Στιλ παραδέχτηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η απόδοσή του δεν ήταν αυτή που έπρεπε, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής άξιζα να χάσω τη θέση του βασικού. Δεν έπαιζα όσο καλά έπρεπε, όχι από έλλειψη προσπάθειας, αλλά ήταν δίκαιο. Ήμουν απογοητευμένος, αλλά ο Οδυσσέας πήγε καλά απέναντι στον Πανιώνιο και άξιζε να είναι βασικός. Κάποιες φορές πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Πολλοί δεν είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και κατηγορούν άλλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως η ευθύνη είναι δική μου, γιατί δεν είχα την αυτοπεποίθηση που έπρεπε και μπορώ να έχω σαν παίκτης. Με πόνεσε ότι έχασα τη θέση μου, αλλά ήταν ένα σοκ και μια αφύπνιση για να προσπαθήσω να την κερδίσω εκ νέου. Δεν κρατώ καμία κακία για τον κ. Στραματσόνι ή το νέο προπονητή. Δικαίως ο Οδυσσέας έπαιξε με τον ΠΑΟΚ και πήγε πολύ καλά. Θέλω να παλέψω τώρα για να ξαναβρώ τη θέση μου μέσα από τη σκληρή δουλειά».

Διαβάστε επίσης:
Γκάφες με… Στιλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης