Ο Μπριάν Καμπέσας έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, που θα παραχωρηθεί δανεικός στους «πράσινους» από την Αταλάντα, είπε:

«Καλησπέρα σε όλους, σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ευχαριστώ που ήρθατε και τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα είμαι συγκεντρωμένος και θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας σημείωσε: «Ήρθα σε μεγάλη μάδα, γνωρίζω ότι έχει μεγάλη ιστορία, έχω διαβάσει και έχω μάθει και για μια ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω για το ότι βρίσκομαι εδώ και στόχος μου είναι να μπορέσω να δώσω χαρά στους οπαδούς της ομάδας».

Για τις προτάσεις από άλλες ομάδες, είπε: «Καταρχήν είχα πρόταση για τον Παναθηναϊκό, ήξερα ότι είναι σημαντικός και ιστορικός σύλλογος. Όλοι μιλάνε για τον Παναθηναϊκό, οπότε ήθελα να πάρω την ευκαιρία, να βρεθώ σε αυτό το σύλλογο και να μπορέσω να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα στη νέα του ομάδα: «Έκανα προετοιμασία και προπονήσεις με την Αταλάντα αμέσως μετά τις διακοπές μου και βρίσκομαι εδώ για να δώσω το καλύτερο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης