Η συμφωνία τριετούς διάρκειας, ανάμεσα στον Γιώργο Δώνη και στον Παναθηναϊκό, επικυρώθηκε και από τον Γιάννη Αλαφούζο, στη διάρκεια της σημερινής (22/06) συνάντησης των δύο ανδρών.

Για περίπου μιάμιση ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο Έλληνας τεχνικός συζήτησαν για την «επόμενη μέρα» του συλλόγου, αφού έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο έως το 2021, το οποίος εκτός απροόπτου θα υπογραφεί την επόμενη εβδομάδα οπότε θα γίνει και η παρουσίαση του νέου προπονητή των «πρασίνων» στους δημοσιογράφους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Γιάννης Αλαφούζος διαβεβαίωσε τον Δώνη ότι οι επαφές με τον Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ βρίσκονται σε πάρα πολύ προχωρημένο στάδιο, τονίζοντάς του ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το deal και ο Παναθηναϊκός να περάσει στα χέρια του Ταϊλανδού επιχειρηματία.

Επίσης οι δύο άνδρες συζήτησαν και για το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι αρκετές. Όπως έγινε γνωστό το βάρος θα πέσει στην παραμονή των Κάτσε και Μυστακίδη, ενώ ο νέος προπονητής ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Λουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης