Ο Αντρέα Στραματσιόνι επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο των πρασίνων, αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα και μίλησε στους νέους του συνεργάτες.

«Όσοι είστε εδώ, έχετε επιλεγεί και έχετε την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Όπως έχετε μάθει, θα συνεργαστούμε στο εξής και ήθελα να σας γνωρίσω. Η φιλοσοφία μου είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να έχουμε μία καλή συνεργασία. Να είμαστε μια γροθιά. Θέλω να λειτουργούμε για το σύνολο και όχι για το άτομο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε μία παραγωγική συνεργασία, για να ωφελήσουμε τον Παναθηναϊκό. Η βασικότερη προτεραιότητα είναι να έχουμε άμεση και συνεχή επικοινωνία. Τα επιμέρους γκρουπ του τμήματος, πρέπει να έχουν καλό συντονισμό και να ανταλλάζουν πληροφορίες. Θα πούμε περισσότερα για όλα αυτά τις επόμενες μέρες», είπε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τη Live Sport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με τον 39χρονο τεχνικό έφτασαν και οι βοηθοί του. Ο Ρομπέρτο Μούτσι θα αναλάβει χρέη πρώτου βοηθού, ο Βιντσέντσο Σάσο τον ρόλο του τεχνικού αναλυτή και ο Φεντερίκο Πανοντσίνι τη δουλειά του γυμναστή. Ο Νταβίντ Μέντες θα παραμείνει ως συνδετικός κρίκος και μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Λάππα, αποτελούν το τιμ του Στραματσόνι.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Σήκωσε μανίκια με το… «buongiorno» ο Στραματσιόνι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης